SEO Strategie - KRL Media

Wij helpen jou verder te groeien

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bijna iedere zoektocht naar een product, dienst of organisatie start online. Hogere posities in Google zorgen voor meer traffic, terugkerende bezoekers en verkopen via je website? Daarnaast draagt een goede vindbaarheid in Google ook bij aan betrouwbaarheid en merkbeleving van het bedrijf; met de resultaten in Google laat je namelijk zien dat je in de behoefte van de klant kunt voorzien. Maak je website beter vindbaar door hoog te scoren in Google.

Resultaat door een effectieve aanpak

Bij KRL Media combineren wij onze expertise met jouw ervaring. Door slim samen te werken weten wij hoge posities te bereiken en daarmee de vindbaarheid te verbeteren. Jij als ondernemer kent de markt als geen ander en wij weten hoe de internetgebruiker handelt en keuzes maakt. Wij hebben jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie en zetten al onze kennis im om jouw site perfect vindbaar te maken.

Analyse van de doelgroep

Een goede site is perfect afgestemd op de doelgroep. Iedere doelgroep heeft bepaalde kenmerken, zoals het zoekgedrag, bereidheid tot aankoop en natuurlijk interesses. Door uw doelgroep te analyseren krijgen inzicht in belangrijkste zoekwoord combinaties en eigenschappen die de website moet hebben. NA onze initiƫle analyse weten wij wat je nodig hebt om hoger te scoren dan jouw concurrenten.

De website klaarmaken om gevonden te worden

Een belangrijk onderdeel van Zoekmachine Optimalisatie is 'technische optimalisatie'. Zoekmachines hechten veel waarde aan een snelle, gestructureerde website die zich netjes aan alle regels houdt. KRL Media verbetert de gebruikte technieken, indeling urls en tekststructuur. Door deze verbetering zul je op korte termijn een stuk beter in de zoekmachines te vinden zijn.

Teksten schrijven die zowel de bezoeker aanspreken als de zoekmachine

Nu jouw site klaar is on gevonden te worden richten wij ons op de inhoud van de site. Zoekmachines analyseren de inhoud van jouw site. Op basis van deze inhoud bepaald Google op welke zoekopdrachten je gevonden zou kunnen worden. Wij zorgen er voor dat de teksten aansluiten op jouw doelgroep en dat Google dit ook als zodanig herkend. In het startgesprek kun je beslissen of je de teksten zelf wilt schrijven of je het wilt laten doen door ons.

Vergroten autoriteit

Verwijzingen van andere sites, shares, likes en mentions (het noemen van jouw merk) zijn belangrijke factoren die de autoriteit van een website bepalen. Populaire sites krijgen meer on-line aandacht dan andere sites. Deze aandacht wordt door Google gewaardeerd en beloond met een hogere plaatsing. Wij gaan voor jou op zoek naar online partners waar wij een verwijzing naar jouw website of merk kunnen plaatsen.

Duurzame resultaten

Door onze effectieve aanpak realiseren wij duurzaam hogere plaatsen in de zoekmachines. Veel van onze klanten profiteren jaren na onze aanpassingen nog steeds van hoge posities in Google. Heeft u ook interesse in onze diensten? Bel ons op 076 700 2430 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten

doublesmart online marketing krl media seo consultant brandfirm seo goeiezaak begreat esselink

Recente cases

Kreativ Events

SEO Strategie Advies

MMV

300% meer bezoek door adwords

IpVisie

600% meer conversie

Prachtig bevallen

80 nummer 1 posities

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met KRL Media