Linkbuilding - KRL Media

Wij helpen jou verder te groeien

Linkbuilding

Linkbuilding is het verzamelen van links naar jouw site. Kwalitatieve en relevante links zijn voor zoekmachines belangrijk om te bepalen hoe hoog jouw pagina's in Google komen te staan. Wij gaan voor jou op zoek naar kwalitatieve links naar jouw site.

Linkbuilding

Bij KRL Media weten we dat linkbuilding bijzonder effectief kan zijn mits goed uitgevoerd. Wij zorgen liever voor een aantal kwalitatieve vermeldingen dan een link op een rits aan startpagina's en artikel sites. Goede backlinks zijn belangrijk en zullen alleen nog maar belangrijker worden. Slechte of nietszeggende backlinks verliezen snel hun waarde en zullen in de toekomst alleen nog maar onbelangrijker worden.

Hoe werken wij?

Met onze eigen software zijn wij in staat om binnen enkele minuten relevante linkpartners te vinden voor jouw site. Via onze software filteren wij de meest belovende backlink partners er uit. Daarna controleren wij de partners aan wie wij een verzoek sturen handmatig om de hoogste kwaliteit te garanderen. Daarna nemen contact op met deze partners en verzoeken hen een link naar jouw site te plaatsen. Welke methoden we daarvoor gebruiken bespreken wij altijd eerst met onze klanten.

Duurzame resultaten

Door onze effectieve aanpak realiseren wij duurzaam hogere plaatsen in de zoekmachines. Veel van onze klanten profiteren jaren na onze aanpassingen nog steeds van hoge posities in Google. Heeft u ook interesse in onze diensten? Bel ons op 076 700 2430 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten

doublesmart online marketing krl media seo consultant brandfirm seo goeiezaak begreat esselink

Recente cases

Kreativ Events

SEO Strategie Advies

MMV

300% meer bezoek door adwords

IpVisie

600% meer conversie

Prachtig bevallen

80 nummer 1 posities

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met KRL Media