Selheidsoptimalisatie - KRL Media

Wij helpen jou verder te groeien

Snelheids optimalisatie

Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk de snelheid van je website is, voor jou en voor je klanten. Jouw website continu voorzien van optimale snelheid, zodat zowel Google, jij als jouw klanten bij elk bezoek de website snel voor zich zien – dat is het doel!

Snelheid steeds belangrijker voor Google

De snelheid van de website is steeds belangrijker geworden. Google heeft de snelheid van jouw website ingezet als ranking factor. De snelheid van jouw pagina is ds direct van invloed op jouw posities in google.Met een snelle website trek je dus direct meer bezoekers naar je website!

Gebruiksvriendelijkheid

Website snelheid is onderdeel van de gebruikersvriendelijk van jouw website. Wanneer bezoekers te lang moeten wachten voordat jouw pagina geladen is haken ze af en klikken ze sneller terug naar de zoekresultaten. Een snellere website zorgt voor meer conversies.

Zo gaan we te werk

Snelheidsoptimalisatie is een technische klus, het vereist veel kennis van html, server technieken en een steker bak zwarte koffie. Je kunt snelheidsoptimalisatie geheel aan ons uitbesteden. Binnen enkele uren hebben wij uw website tot wel 40x zo snel gemaakt.

1. Pagina optimalisatie

Wij beginnen met het goed instellen van de elementen op uw pagina. Denk aan het verkleinen en samenvoegen van uw javascript en css bestanden, het comprimeren van afbeeldingen en het verbeteren van de html code voor een snellere rendering.

2. Server optimalisatie

Daarna kijken wij naar de instellingen van uw server. Een goede instelling van van de webserver en de database maakt een enorm verschil uit in prestatie. Wanner het nodig is pakken wij de bottlenecks in de scripts en databases aan.

3. Caching

Nu jouw website klaar is om snel geserveerd te worden gaan wij een stap verder. Wij stellen caching in waar dit mogelijk en wenselijk is zodat uw pagina binnen enkele milliseconden op het scherm van jouw bezoeker komt te staan.

Duurzame resultaten

Door onze effectieve aanpak realiseren wij duurzaam hogere plaatsen in de Google zoekresultaten. Veel van onze klanten profiteren jaren na onze aanpassingen nog steeds van hoge posities in Google. Heeft u ook interesse in onze diensten? Bel ons op 076 700 2430 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten

doublesmart online marketing krl media seo consultant brandfirm seo goeiezaak begreat esselink

Recente cases

Kreativ Events

SEO Strategie Advies

MMV

300% meer bezoek door adwords

IpVisie

600% meer conversie

Prachtig bevallen

80 nummer 1 posities

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met KRL Media