Incompany cursus zoekmachine optimalisatie

De snelste en veiligste manier om bovenaan in Google te komen

Duur
1 dag
Locatie
Incompany
Niveau
Beginners tot expert
Beoordeling

Cursus zoekmachine optimalisatie € 495,00

Incompany cursus zoekmachine optimalisatie

Je weet hoe belangrijk het is om hoge posities in Google te hebben. Je hebt de mensen aan het werk maar de kennis is nog niet voldoende aanwezig. Dan is de incompany cursus zoekmachine optimalisatie de oplossing voor jou.

Maatwerk is onze standaard

De incompany cursus wordt geheel afgestemd op de al aanwezige kennis en jouw website. Wij gaan zo praktisch mogelijk aan de slag om jouw werknemers te leren hoe zij zelf met jouw website hoge posities in Google kunnen halen en de conversie kunnen verhogen. Tijdens de intake zullen wij jou een aantal vragen stellen over jouw website en de aanwezige kennis. Aan de hand hiervan structureren wij de training zodanig dat deze perfect aan sluit op jouw situatie.

Wat behandelen wij

Dit is een greep uit de onderwerpen die aan bod kunnen komen:

 • De basisprincipes van zoekmachine-optimalisatie Wat is zoekmachine optimalisatie en welke methoden kun je inzetten om goed gevonden te worden in Google.
 • Hoe maak je een goede SEO strategie: Hoe maak je een goede SEO strategie. Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw site en waar zoeken jouw klanten op. Welke strategie heeft het meeste waarde en waar leg je als eerde de focus op.
 • Aan de slag met praktische voorbeelden:
  • Structuur van de website: Leer hoe je jouw website kunt structureren voor optimaal resultaat in Google.
  • Techniek van de website: Hoe zet je de juiste techniek in om zo goed mogelijk gevonden te worden voor de juiste trefwoorden.
  • Copywriting: Waar moet je allemaal op letten bij het schrijven van zoekmachine-vriendelijke en gebruiksvriendelijke teksten?
  • Website snelheid: Hoe zorg je ervoor dat je website snel, betrouwbaar en veilig is en blijft? Website snelheid wordt steeds belangrijker als rankingfactor maar ook voor de klantbeleving.
  • Do's en dont's in Google: Zorg er voordat je altijd voldoet aan de regels die Google stelt voor jouw website. Je leert welke technieken wel en niet werken en welke methoden het meest toekomstbestendig zijn.

Kosten

De prijs van de 1-daagse incompany SEO cursus bedraagt 495 euro ex btw.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u de incompany zoekmachine optimalisatie cursus boeken of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Plan jouw cursus

Ja, ik wil graag een datum plannen voor de incompany cursus zoekmachine optimalisatie

Na het versturen van het formulier nemen we contact met jou op om de cursus in te plannen.