Zoekmachine optimalisatie voor Agencies

Til jouw Agency naar een hover nivo

Duur
1 dag
Locatie
Incompany
Niveau
Gevorderd tot expert
Beoordeling

Cursus zoekmachine optimalisatie voor Agencies € 695,00

Training Zoekmachine Optimalisatie voor Agencies

SEO agencies halen vaak goede resultaten door toe te passen wat ze al weten. Door een beter begrip van zoekmachines en gebruikte techniek kun je nog betere resultaten halen en jouw klanten beter overtuigen. In deze technische cursus duiken wij de diepte in geven wij jou een beter begrip in de werking van zoekmachines en zoekmachine optimalisatie.

Maatwerk is onze standaard

Ieder Online marketing bureau heeft een eigen identiteit, eigen sterke punten en eigen focus. Onze SEO cursus voor agencies is daarom altijd maatwerk. Tijdens de intake spreken we samen met jou door welke opleidingsbehoefte er voor jouw werknemers aanwezig is. Onze cursus stemmen wij daar op af.

Wat wordt er behandeld bij de SEO cursus

Buiten de 'normale' SEO cursus onderwerpen on-page SEO, off-page SEO en technische SEO kunnen wij jou een aantal unieke onderwerpen aanbieden die zeker de aandacht zullen trekken en het begrip omtrent SEO zullen verbeteren.

  • Hoe werkt een zoekmachine Hoe werkt een zoekmachine op technisch niveau, wat is precies de invloed van pagerank (tip: de ranking is niet het belangrijkste). Hoe werken shards en wat zijn iteraties? Wordt TF*IDF nog gebruikt?
  • Hoe werkt Rankbrain: Wat zijn de mechanismen achter rankbrain, wat betekent dit voor zoekmachine optimalisatie en hoe kun je gebruik maken van Rankbrain.
  • Server basics en optimalisatie: Hoe werkt een webserver en wat betekent dit voor zoekmachine optimalisatie.
  • Hoe zet je Panda in voor hogere rankings: Hoe laat je de belangrijkste Google kwaliteits updates voor jou werken.
  • Hoe ga je om met javascript frameworks zoals Angular en React: Steeds meer grote jongens bedrijven over op javascript frameworks zoals React en Angular. Hoe gaat Google om me deze frameworks en hoe verzorg je de SEO.
  • De zin en onzin van gestructureerde data: Wat is op dit moment het nut van gestructureerde data. Hoe zet je gestructureerde data in om beter gevonden te worden?
  • Accelerated Mobile Pages (AMP): Hoe werkt AMP precies? Wat zijn de voordelen? Is een AMP versie van een website voor iedereen noodzakelijke en hoe implementeer je AMP.

Kosten

De prijs van de 1-daagse SEO cursus voor agencies bedraagt 695 euro ex btw.

Plan jouw cursus

Ja, ik wil graag een datum plannen voor de cursus zoekmachine optimalisatie voor Agencies

Na het versturen van het formulier nemen we contact met jou op om de cursus in te plannen.