Content Marketing - KRL Media

Wij helpen jou verder te groeien

Content Marketing

Content marketing is het maken en presenteren van de juiste content op het juiste moment voor de juiste doelgroep. De content is er vooral op gericht om jouw doelgroep te bereiken en aan jou te binden. Content marketing gebeurt vaak door de juiste informatieve artikelen op jouw website te zetten, maar kan ook gaan over video's, afbeeldingen of uitingen op social media.

Content Marketing

Op een relevante en aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen, dat is in essentie de betekenis van content marketing. Je biedt waardevolle informatie waarmee je hen helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw product of dienst te halen. De strategische gedachte hierachter is dat wanneer je dit consistent en consequent doet, bezoekers jouw organisatie gaan zien als een betrouwbare website met waardevolle informatie. Je wekt vertrouwen, sympathie en verwerft autoriteit. En daar word je voor beloond met merkvoorkeur, trouw en mond-tot-mond-reclame.

Voordelen van content marketing

In de eerste plaats is het voordeel van content marketing de positieve houding van de klant naar jouw website toe door hen precies te geven wat zij willen. Maar content marketing zorgt ook voor een goede vindbaarheid. Artikelen die inspelen om de wensen van de bezoeker, uniek zijn en hoge kwaliteit hebben worden doorgaans goed en vaak gevonden in Google. Met content marketing sla je dus 2 vliegen in 1 klap.

Hoe gaan wij te werk?

Om de juiste content op het juiste moment bij het juiste publiek te krijgen maken wij eerst een content strategie. Daarin bepalen wij samen met jou:

  • De missie, visie, bedrijfsdoelen en bijbehorende KPI’s.
  • Een analyse van de doelgroep. Bijvoorbeeld van hun zoekgedrag en door het opstellen van online persona’s.
  • Een analyse van bestaande en missende content op de website.

Aan de hand van deze strategie plaatsen en promoten wij deze nieuwe content op de website. In het startgesprek kun je beslissen of je de teksten zelf wilt schrijven of je het wilt laten doen door ons.

Promoten van content

Content Marketing is extra effectief in combinatie met linkbuilding in breedste zin van het woord. In overleg gaan wij voor jou op zoek naar influencers en de juiste kanalen om jouw nieuwe content te promoten.

Duurzame resultaten

Door onze effectieve aanpak realiseren wij duurzaam hogere plaatsen in de zoekmachines. Veel van onze klanten profiteren jaren na onze aanpassingen nog steeds van hoge posities in Google. Heeft u ook interesse in onze diensten? Bel ons op 076 700 2430 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze klanten

doublesmart online marketing krl media seo consultant brandfirm seo goeiezaak begreat esselink

Recente cases

Kreativ Events

SEO Strategie Advies

MMV

300% meer bezoek door adwords

IpVisie

600% meer conversie

Prachtig bevallen

80 nummer 1 posities

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met KRL Media