Cursus zoekmachine optimalisatie

De snelste en veiligste manier om bovenaan in Google te komen

Duur
1 dag
Locatie
Diverse locaties
Niveau
Beginnersniveau
Beoordeling

Cursus zoekmachine optimalisatie € 195,00

Cursus zoekmachine optimalisatie.

Wil jij jouw website bovenaan in Google? Stop dan met proberen en leer wat werkt. Dit is de beste manier om te leren hoe je snel op die eerste plaats komt. Vanaf nu haal je meer leads, omzet en winst. Sinds 2001 zijn wij bezig met online marketing, nadat wij enkele succesvolle websites hebben opgezet en verkocht kunnen wij doen wat we leuk vinden. Dat is het helpen van klanten om eindelijk gevonden te worden in Google.

Zo haal je succes in Google

Om hoge posities in Google te halen moet je denken als Google en niet alleen de trucjes toepassen die je her en der hebt gevonden op het internet. Tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie help ik je te leren denken als Google. Na de cursus weet je wat er nodig is om jouw website bovenaan in Google te krijgen.

Wat kost de cursus zoekmachine optimalisatie

De cursus zoekmachine optimalisatie kost slecht € 195,00 (ex btw). Je krijgt daarvoor een volledige training in zoekmachine optimalisatie van 09:300 tot 16:00. De lunch is inbegrepen .

De doelgroep

De cursus zoekmachine optimalisatie is bijzonder geschikt voor ondernemers, zzp-ers en bedrijven die zelf of met een klein team hun website beheren.

Een praktische cursus

Na de cursus zoekmachine optimalisatie moet je meteen aan de slag kunnen. We blijven met onze cursus dan ook zo dicht mogelijk bij de praktijk, met echte voorbeelden en direct praktische tips. wij brengen je geen lange theoretisch verhalen, maar directe praktijkvoorbeelden en tips die je direct toe kunt passen.

De voordelen van de cursus zoekmachine optimalisatie

 • De cursus is praktijkgericht en staat vol met praktische tips.
 • Na de cursus weet je direct hoe je hogere resultaten haalt in Google.
 • De cursus wordt gegeven door een docent met praktijkervaring en bewezen online resultaten.
 • Ook na de cursus kun je bij ons terecht voor hulp en ondersteuning.
 • De cursus wordt gegeven in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Wat wordt er behandeld bij de SEO cursus

 • Inleiding zoekmachine optimalisatie

 • 1.1 Wat is zoekmachine-optimalisatie Wat is zoekmachine optimalisatie en welke methoden kun je inzetten om goed gevonden te worden in Google.
 • 1.2 Zo denkt Google: Wil je goed gevonden worden in Google? Leer dan denken zoals Google. We leggen jou uit wat belangrijk is voor Google en hoe Google een website beoordeelt.
 • 1.3 Hoe maak je een goede SEO strategie: Zo maak je een goede content strategie. Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw site en waar zoeken jouw klanten op. Welke strategie heeft het meeste waarde en waar leg je als eerde de focus op.
 • Aan de slag met praktische voorbeelden:

 • 2.1 Waar wil je op gevonden worden: We kijken welke zoekwoorden voor jou belangrijk en haalbaar zijn. Daarna maken we een strategie om op deze zoekwoorden gevonden te worden.
 • 2.2 Teksten schrijven: Zo schrijf je de juiste teksten die gevonden en gewaardeerd worden. Waar moet je allemaal op letten bij het schrijven van zoekmachine-vriendelijke en gebruiksvriendelijke teksten?
 • 2.3 Verstevig jouw positie: Wanneer je eenmaal gevonden wordt op jouw zoekwoorden wil je deze posities voor lange tijd bewaken. Wat is een goede en wat is een foute manier om dit te bereiken.
 • 2.4 Website beleving: Klanten kopen nu eenmaal liever bij een betrouwbare website. Jouw website is jouw visite kaartje. Zo zorg je ervoor dat je website snel, betrouwbaar en veilig is en overkomt.
 • Tips en trucs:

 • 3.1 Lokaal gevonden worden: Zo zorg je er voor dat je lokaal gevonden wordt. Bezoekers zijn vaak op zoek naar ondernemers uit de regio. Naast zoekmachine optimalisatie kunnen lokale ondernemers meer doen om lokaal gevonden te worden.
 • 3.2 Do's en dont's in Google: Zorg er voordat je altijd voldoet aan de regels die Google stelt voor jouw website. Ik vertel je welke technieken wel en niet werken en welke methoden het meest toekomstbestendig zijn.

Waar en wanneer wordt de cursus gegeven?

Breda (vol) Maandag 8 mei 2017 09:30 - 16:00 aanmelden
Bergen op Zoom Maandag 19 juni 2017 09:30 - 16:00 aanmelden
Utrecht Maandag 3 juli 2017 09:30 - 16:00 aanmelden

Schrijf je nu in

Ja, ik schrijf me nu in voor de cursus Zoekmachine optimalisatie bij KRL Media

Na aanmelden ontvang je een bericht van ons dat jouw aanmelding goed is ontvangen en alle praktische informatie over de start van de cursus.